Jouw zwangerschap

Zwangerschap

De zwangerschap is voor aanstaande ouders een bijzondere en vaak spannende periode waarin er veel zal gaan veranderen. Als vrouw merk je al snel dat je lichaam verandert, terwijl er aan de buitenkant nog (bijna) niets zichtbaar is. Toch ontwikkelt jullie kindje zich al ontzettend snel.

De eerste symptomen

Als je net zwanger bent, is het soms allemaal nog wat onwerkelijk. Misschien heb je ook wel last van de eerste symptomen die bij de zwangerschap horen, zoals misselijkheid of vermoeidheid.

Als je het prettig vindt om alvast een keer bij ons langs te komen, dan ben je van harte welkom. Je kunt bij ons een gratis zwangerschapstest doen en je eerste vragen aan ons stellen. Wij begeleiden jullie op zowel medisch als persoonlijk vlak en we stemmen onze verloskundige zorg daarbij graag af op jullie behoeftes.

Moeders voor moeders

Wil jij stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen? Vanaf de 6e tot de 16e zwangerschapsweek kun je meedoen met Moeders voor Moeders. Zij verzamelen urine van zwangere vrouwen waar ze het hCG hormoon uit winnen. Dit wordt vervolgens gebruikt om medicijnen te maken voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Als je wilt deelnemen aan Moeders voor Moeders kun je je aanmelden via www.moedersvoormoeders.nl. Aanmelden kan zodra je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Deelnemen kan tot de 16e week van de zwangerschap.

error: Beschermde content.
nl_NLNederlands