Verloskundigen Dronten

Eerste verloskundigenpraktijk in Dronten

Sinds 2001 is onze verloskundigenpraktijk een vertrouwd gezicht in de gemeente Dronten. Door onze jarenlange ervaring en ons warme, enthousiaste team is Verloskundigen Dronten de praktijk waar jullie je zwangerschap aan kunnen toevertrouwen. We willen jullie graag begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte en er een veilige, plezierige en bijzondere ervaring van maken. Of je nu voor de eerste keer ouders gaat worden of er een kindje bij krijgt.

Ervaren verloskundigen

Met veel plezier en passie begeleiden onze verloskundigen jouw zwangerschap. Ons hechte team bestaat uit enthousiaste en ervaren verloskundigen. Doordat wij met een team van verloskundigen werken, kunnen we altijd terugvallen op elkaars expertise. Ook wanneer er meerdere bevallingen tegelijk zijn, staat er altijd iemand voor je klaar.

Persoonlijke zorg en aandacht die aansluit bij jullie behoeften vinden we erg belangrijk. Daarom kun je ons altijd bereiken als je vragen hebt. Tijdens elke controle luisteren we goed naar jullie wensen. Op die manier maken we samen een persoonlijk en medisch verantwoord zorgpad.

Echoscopie en voorlichtingsavonden

Naast verloskundige zijn we ook allemaal echoscopiste. Dit betekent dat we vrijwel alle echo’s zelf in onze eigen verloskundigenpraktijk kunnen maken.

Naast het maken van echo’s, organiseren wij ook regelmatig voorlichtingsavonden, bijvoorbeeld over borstvoeding. Ook kun je bij ons terecht voor een kinderwensconsult.

Kleinschalig team

Tijdens je zwangerschap kom je regelmatig bij ons op controle. Iedere zwangere krijgt bij ons een eigen vast aanspreekpunt binnen de praktijk: je casemanager. Zij is verantwoordelijk voor het beheren en bijhouden van jouw dossier en coördineert alle zorg (denk aan overleg met de huisarts, gynaecoloog of het consultatiebureau). Vooral wanneer zich op medisch of psychisch vlak bijzonderheden voordoen, is het praktisch om één vast aanspreekpunt te hebben die de regie heeft. Samen met je casemanager maak je een persoonlijk zorgpad voor jouw zwangerschap. Verder zijn wij in totaal met maar 4 verloskundigen, zodat je ons altijd goed leert kennen en niet steeds een nieuw gezicht ziet. Hieronder kun je ons alvast ontmoeten en als je meer wil lezen over wie wij zijn, klik dan op ‘lees hier meer over ons’. 

Praktijkassistentes

Tijdens en rondom de spreekuren worden we ondersteund door onze praktijkassistentes. Zij regelen alle niet-urgente zaken, zoals het maken van afspraken. Zo kunnen wij onze aandacht volledig richten op het spreekuur en de bevallingen. Ook zorgen de assistentes ervoor dat je antwoord krijgt op de vragen waarmee je belt. Natuurlijk is het altijd mogelijk om één van de verloskundigen zelf te spreken.

0 +
Meer dan 1000 bevallingen
0 +
Meer dan 50 jaar ervaring
0 +
Maar bewust een klein team

Verloskundigen

Wie zijn wij
Nicoline
Nicoline
Praktijkhouder, verloskundige, echoscopiste en anticonceptie
Miranda
Miranda
Praktijkhouder, verloskundige, echoscopiste en anticonceptie
Irene
Irene
Verloskundige, echoscopiste
Sanne
Sanne
Verloskundige

Onze assistentes

Judith
Judith
Assistente
Esther
Esther
Assistente

Spreekuurlocaties

Bij ons kun je op drie locaties terecht voor het spreekuur:

Ervaringen van andere moeders (en vaders!)
Anneke

Zwangere

Wat een fantastische praktijk! Het hele team is zo betrokken met je zwangerschap, maar ook erna. Ze denken mee en doen er alles aan om jou vertrouwen te geven in de zwangerschap en de bevalling.
2022
Hanneke

Zwangere

Tijdens 2 zwangerschappen begeleid door Verloskundige Dronten. Hierbij ook bij beide zwangerschappen meegedaan aan de Centering Pregnancy. Erg blij dat we mee hebben gedaan aan de CP.
2022
Cynthia

Zwangere

Wat een aanrader is verloskundige praktijk Dronten. Ze zijn super betrokken en staan altijd voor je klaar. Ze hebben mij super begeleid van het begin tot het eind. Ik zelf heb moeite met veranderingen" geen probleem" dan zorgen ze voor zoveel min mogelijk wisseling.
2022
Anton

Vader

Gewoonweg geweldige begeleiding gehad.
2017
Petra

Zwangere

Na een late overstap met 33w zwangerschap, voelde dit als een warm bad. Eindelijk de rust om van de zwangerschap te genieten. Er werd heel fijn met ons mee gedacht om te kijken hoe we onze ideale bad bevalling konden realiseren.
2018
Lisa

Testimonial title

Hele fijne praktijk! De gehele zwangerschap hebben we goede begeleiding gehad en geen vraag was te gek.
2023