Verloskundigen Dronten

Locatie en werkgebied

Locatie verloskundigen Dronten

 

Locatie Dronten Zuid

Gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij onze verloskundigenpraktijk, Verloskundigen Dronten, gevestigd aan De Barrage 97 in Dronten. In deze bijzondere periode van je leven staan wij graag aan je zijde om jou en je groeiende gezin de beste zorg en ondersteuning te bieden.

Adres

Je vindt ons aan adres De Barrage 97, 8252 HR Dronten. 

Onze verloskundigenpraktijk is zorgvuldig ingericht om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je een warm gevoel van thuis te geven. We begrijpen dat elke fase van je zwangerschap zijn eigen uitdagingen met zich mee kan brengen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze spreekkamers toegankelijk zijn op de begane grond, speciaal voor de momenten waarop bewegen misschien niet zo makkelijk meer gaat, zoals bij bekkeninstabiliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over trappen of lange afstanden lopen vanaf de parkeerplaats.

Gratis Parkeergelegenheid

Voor jouw gemak bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur van onze praktijk. Dit betekent dat je zonder stress voor parkeren naar je afspraken kunt komen, wetende dat er altijd een plekje vrij is.

Verloskundigen Dronten wachtruimte

Kindvriendelijke verloskundigenpraktijk

Bewust van de kleine voetjes die je mogelijk vergezellen, bevinden we ons op een steenworp afstand van drie basisscholen. Hierdoor kun je als je al kinderen hebt die naar de basisschool gaan, makkelijk je afspraak combineren met het afzetten van de kinderen op school. Ook in onze verloskundigenpraktijk vinden we het belangrijk dat eventuele eerdere kinderen welkom zijn om hun broertje/zusje te ontmoeten. We hebben speciale kinderstoeltjes gereserveerd voor broertjes en zusjes, zodat ook de allerkleinsten zich welkom voelen in onze praktijk.

Ons Werkgebied: Dronten en Omstreken

Bij  ons in de verloskundigenpraktijk ben je welkom als je woonachtig bent in maar ook rondom Dronten in de omliggende regio’s strekkend van Kampen tot Lelystad. Afhankelijk van je postcode staan we klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen gedurende je gehele zwangerschap, bevalling en de periode erna. Mocht je twijfelen of je binnen ons werkgebied valt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Overleg is altijd mogelijk en we vinden samen de beste manier om jou te ondersteunen.

Neem Contact Op

Ben je benieuwd wat we voor jou en je baby kunnen betekenen? Of heb je vragen over onze diensten en hoe we je kunnen ondersteunen tijdens deze speciale tijd? We nodigen je van harte uit om te bellen en meer te ontdekken over onze zorg en hoe we samen jouw zwangerschapsreis zo positief en zorgeloos mogelijk kunnen maken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze verloskundigenpraktijk Verloskundigen Dronten en deel uit te mogen maken van jouw zwangerschap.

Wij zijn bereikbaar via: 0321 382473 of je kunt je hier aanmelden.

nl_NLNederlands