Verloskundigen Dronten

Locaties en werkgebied

Locaties in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant

Onze spreekuren zijn op drie locaties; Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Zo kun je voor de meeste zwangerschapscontroles terecht in je eigen woonplaats.

Spreekuren per locatie

Je kunt op verschillende locaties en verschillende dagdelen bij ons terecht voor je controles. We hebben ochtend-, middag- en avondspreekuur. Voor vragen en het maken of verzetten van afspraken kun je terecht bij onze assistentes. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de spreekuurtijden op telefoonnummer: 0321 – 38 24 73.  Natuurlijk mag je ons, als de assistente niet bereikbaar is, ook altijd op het mobiele telefoonnummer bellen: 06- 53 65 91 91

Hoofdlocatie Dronten (maandag t/m vrijdag)

Onze hoofdlocatie van de verloskundigenpraktijk bevindt zich in Dronten. Op maandag t/m vrijdag zijn wij aanwezig op onze hoofdlocatie. De echo’s of afspraken in de avonden vinden altijd plaats in Dronten.

Locatie Swifterbant (woensdagochtend)

Op woensdagochtend hebben wij spreekuur in Swifterbant. Je vindt ons in Gezondheidscentrum “De Schelp”.  Wel handig als we bijvoorbeeld moeten overleggen met de huisarts. Het adres van deze locatie is Penhoren 13, 8255 BM Swifterbant.

Locatie Biddinghuizen (donderdagochtend)

Op donderdagochtend hebben wij spreekuur in een ander gezondheidscentrum, namelijk in Biddinghuizen. Het adres van de locatie is Cultuursingel 4, 8256 AM Biddinghuizen.

Belangrijk: Alle locaties liggen op maximaal 20 minuten afstand rondom Dronten, zodat we altijd dichtbij je zijn wanneer je ons nodig hebt. Woon je net buiten één van onze locaties en twijfel je of je te ver woont? Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij kunnen samen met je kijken naar de mogelijkheden.