Missie en visie

Missie

Verloskundigen Dronten biedt begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed waarbij jij en je partner centraal staan. Wij baseren onze zorg op de wensen van jou en je partner en onze kennis. Zo ondersteunen, bewaken en bevorderen we het natuurlijke proces van zwanger zijn en bevallen.

Ons doel is dat jij en je partner de zwangerschap, bevalling en het kraambed ervaren op een manier die bij jullie past, zodat jullie met tevredenheid terugkijken op deze mooie periode in jullie leven.

We staan altijd voor elkaar klaar als een ander hulp of advies nodig heeft, zodat we de beste zorg kunnen bieden tijdens de mooie, maar ook spannende momenten van een zwangerschap, bevalling of de eerste weken als ouder.

Visie

Bij onze praktijk staan persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Ook vinden we het belangrijk dat jullie snel en gemakkelijk contact met ons kunnen opnemen.

Bij het verlenen van onze verloskundige zorg vinden we het belangrijk om aan te sluiten bij jullie behoeften, zodat jullie zorg op maat krijgen.

Wij zijn allemaal aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen en het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen wat hierbij hoort. Dit betekent dat wij ons houden aan de standaarden en richtlijnen van onze beroepsgroep. Daarnaast volgen we regelmatig bij- en nascholingen om onze kennis en vaardigheden continu op peil te houden en te vernieuwen.

Zo kunnen we jullie kwalitatief hoogwaardige verloskundige zorg bieden.

De manier waarop wij als team samenwerken gecombineerd met onze jarenlange ervaring en de expertise die we in huis hebben, zorgt ervoor dat we persoonlijke en betrokken zorg kunnen combineren met de stabiliteit en veelzijdigheid van de praktijk als geheel.