Kinderwensgesprek

Kinderwensgesprek

Kinderwensgesprek

Als je een kinderwens hebt, betekent dit dat jullie toe zijn aan een nieuwe en spannende fase in jullie leven. In deze fase gaan er veel dingen veranderen. Het is belangrijk je daar zo goed mogelijk op voor te bereiden om zo je zwangerschap en de gezondheid van de baby de beste start te geven. Kleine aanpassingen in je levensstijl kunnen er al voor zorgen dat je zo gezond mogelijk zwanger wordt en bepaalde complicaties of ziektes kunnen worden voorkomen.

Adviezen en tips bij een kinderwens

Jullie zijn bij ons van harte welkom wanneer je een kinderwens hebt. Tijdens een kinderwensconsult zullen we jullie vragen stellen, zodat we onze levensstijl adviezen zo specifiek mogelijk kunnen maken. Daarnaast vertellen we hoe jullie de kans op een spontane zwangerschap zo groot mogelijk maken. Ook geven we algemene informatie en praktische tips over gezond leven en de organisatie rondom zwangerschap en ouderschap.

Positief effect van een kinderwensconsult

We vinden het ontzettend mooi als een kinderwensconsult leidt tot een positieve zwangerschapstest en de geboorte van een kindje. Dat een kinderwensconsult echt helpt, blijkt uit onderzoek. Stellen die voor de zwangerschap een kinderwensconsult hebben gehad, zijn sneller zwanger en hun kind heeft een gezondere start. Wij dragen heel graag bij aan dat positieve effect.

Duur gesprek

Een kinderwensconsult duurt ongeveer een uur. Ter voorbereiding op het consult zullen we jullie vragen een vragenlijst in te vullen en deze aan ons te mailen voorafgaand aan het consult. Deze vragenlijst en de eventuele bijzonderheden die eruit voortkomen, worden besproken tijdens het consult. Natuurlijk krijgen jullie zelf ook de gelegenheid om jullie vragen te stellen.

Uit het consult kan blijken dat bloedonderzoek nodig is of dat een gesprek met de huisarts, gynaecoloog of klinisch geneticus (i.v.m. erfelijkheidsonderzoek) noodzakelijk is.

Kosteloos

Een consult kost doorgaans €50 euro, maar wij bieden het consult kosteloos aan. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig. Je kunt je hieronder voor een consult aanmelden of telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Gezond zwanger worden

Wil je meer weten over hoe je zo gezond mogelijk je zwangerschap begint? En wat de adviezen zijn rondom leefstijl? Klik dan hier.

Gratis kinderwens gesprek aanvragen

    error: Beschermde content.
    nl_NLNederlands