Verloskundigen Dronten wachtruimte

Eerste verloskundigenpraktijk in Dronten

Sinds 2001 is onze verloskundigenpraktijk een vertrouwd gezicht in de gemeente Dronten. Door onze jarenlange ervaring en ons warme enthousiaste team is Verloskundigen Dronten de praktijk waar jullie je zwangerschap aan kunnen toevertrouwen. We willen jullie graag begeleiden tijdens de zwangerschap en geboorte en er een veilige, plezierige en bijzondere ervaring van maken. Of je nu voor de eerste keer ouders gaat worden of er een kindje bij krijgt.

Ervaren verloskundigen

Met veel plezier en passie begeleiden wij als verloskundigen jouw zwangerschap. Ons hechte team bestaat uit enthousiaste en ervaren verloskundigen. Doordat wij met een team van verloskundigen werken, kunnen we altijd terugvallen op elkaar. Ook wanneer er meerdere bevallingen tegelijk zijn, staat er altijd iemand voor je klaar.

Persoonlijke zorg en aandacht

Wij zijn allemaal verloskundigen die persoonlijke zorg belangrijk vinden. Zo zorgen wij ervoor dat wij iedere twee weken overleg hebben, zodat we altijd op de hoogte zijn van iedere zwangere bij ons in de praktijk. Als jij belt, weten we meteen wie je bent. Ook doen we er alles aan om atijd zoveel mogelijk aan te sluiten bij jullie behoeften. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen, geen vraag is gek of teveel. Tijdens elke controle luisteren we goed naar jullie wensen. Op die manier maken we samen een persoonlijk en medisch verantwoord zorgpad.

Echoscopie en voorlichtingsavonden

Wij hebben eigen Echoscopisten in huis en hebben een fijne samenwerking met echocentrum GOUD echo. Als je voor een echo bent geweest bij GOUD echo, ontvangen wij direct het verslag zodat we altijd op de hoogte zijn.

Voorlichtingsavonden

Tijdens jouw zwangerschap is het mogelijk om voorlichtingsavonden bij te wonen, met of zonder partner. Deze voorlichtingsavonden geven wij zelf en soms is er een gastspreker bij (bijvoorbeeld een diëtiste, lactatiekundige). Wij geven voorlichtingsavonden over onderwerpen als borstvoeding, de bevalling en kraamweek.

Kinderwens

Heb je een kinderwens? En wil je graag weten hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt raken? Je kunt bij ons in de verloskundigenpraktijk ook terecht voor een kinderwensgesprek, waarbij we jouw/jullie situatie in kaart brengen en je adviezen krijgt rondom zwanger worden. Bel gerust naar de praktijk voor informatie!

Kleinschalig team

Tijdens je zwangerschap kom je om de zoveel weken bij ons op controle. In het begin zit hier wat langer tussen, maar op een bepaald moment kom je iedere week. Wij vinden het belangrijk dat iedere verloskundige tussentijds altijd op de hoogte is van jouw zwangerschap, daarom hebben we iedere twee weken overleg. Zo is ook de verloskundige die jou toevallig een week niet heeft gezien, toch op de hoogte. In totaal zijn wij met maar 4 verloskundigen, zodat je ons altijd goed leert kennen en niet steeds een nieuw gezicht ziet. Hieronder kun je ons alvast ontmoeten en als je meer wil lezen over wie wij zijn, klik dan op ‘lees hier meer over ons’. 

Ervaringen van andere moeders (en vaders!)

Kimberly L

Zwangere

Vanaf donderdag 28 september 2023 hebben wij onze afspraken bij verloskundige praktijk Dronten gehad. Wij hebben bewust voor deze praktijk gekozen en zouden zo opnieuw voor deze praktijk kiezen. Zowel het oude als het nieuwe team vonden wij erg fijn. We hebben onze controle afspraken bij Sanne, Jasmijn en Lieke gehad en de (na)controles bij ons thuis waren met Sanne en Anne. Gedurende de zwangerschap zijn wij goed geïnformeerd en begeleid. Bedankt voor alles
8 juni 2024
Alex Douma

Vader

Goed geholpen. De juiste hoeveelheid begeleiding op de juiste momenten. Heeft duidelijk extra moeite gedaan op het moment dat het er toe deed. Mijn dank is groot.
26 mei 2024
Wij zijn gedurende onze zwangerschap, de bevalling en de nazorg heel goed geïnformeerd en begeleid door de iedereen bij Verloskundigen Dronten. Het contract verliep veel prettig en door de verschillende georganiseerde informatieavond en centering bijeenkomsten werd je niet alleen individueel begeleid gedurende je zwangerschap maar kwam je ook in contact met "lotgenoten" en kon je je ervaringen met elkaar delen.
24 april 2024
Fam. Tekeli

Zwangere

Gedurende de zwangerschap ben ik zeer goed begeleid door alle betrokkenen verloskundigen. Eind maart heb ik onder begeleiding van Jasmijn en Sanne mogen bevallen. Zij hebben goed geluisterd naar de wensen. Door vooraf en tijdens de hele zwangerschap goed te communiceren heb ik een heel prettig gevoel bij de praktijk, ook de nazorg heb ik als prettig ervaren tijdens de kraamweek. Voornamelijk de communicatief zorg van de assistentes is heel erg goed. In elk proces staan zij je vriendelijk te woord. Als je tussentijds vragen hebt, doen ze er alles aan om je te helpen!
12 april 2024
Google review
Hanna De Haan

Zwangere

Ondanks dat ik bijna mijn hele zwangerschap nog op controle was bij de ouder eigenaren heb ik mij altijd op mijn gemak gevoelt bij de nieuwe eigenaresse en werkneemster. Ook zijn de dames achter de telefoon lieve dames. Altijd even een gezellig praatje. Bedankt voor alles.
19 maart 2024
Gosia Kmita

Zwangere

Goede zorg. Zeer leuke sfeer. Ik raad het aan toekomstige ouders aan.
18 maart 2024
Dankbaar voor de goede zorg. En er wordt echt naar je geluisterd. Er is tijd en ruimte voor je vragen.
17 maart 2024
Josje Gorter

Kraamverzorgster

Wat fijne praktijk om mee samen te werken. Ik heb Sanne en Jasmijn als betrokken ervaren in het kraamgezin. De ouders fijne begeleiding gegeven die ze als zeer positief hebben ervaren. Ook als kraamverzorgende korte lijnen ervaren als erg prettig. Ik kijk uit om jullie weer tegen te komen in de gezinnen.
15 maart 2024
Amanda

Zwangere

Maart vorig jaar kwam ik voor het eerst bij verloskundigen Dronten. Na een lief telefoontje van Judith werd er een afspraak gemaakt voor de eerste echo. Helaas had ik voor die tijd al een miskraam. Ik ben toen heel goed begeleid en kreeg ook tips om het weer te proberen. Vanaf afgelopen jaar augustus loop ik weer bij verloskundigen Dronten. Ik ben nu ondertussen bijna 34 weken zwanger en ondanks alle vervelende dingen die ik heb meegemaakt voel ik mij sterk door alle dames van deze praktijk. Ik vind de aankomende bevalling heel spannend maar ik vertrouw erop dat het goed gaat komen onder begeleiding van een van de verloskundige.
14 maart 2024
Nikki van Bergen

Zwangere

Fijne praktijk die met je mee denkt.
5 maart 2024
Miranda Bergman

Zwangere

Hele fijne praktijk. Alleen maar lof over jullie. Altijd een luisterend oor. En geen vraag was dan ook tegek. Zeer goede begeleiding gehad van begin tot eind. Dit alles met een lach en een traan. Toppers zijn jullie! De nazorg van Sanne heb ik als zeer waardevol en prettig ervaren. Ik raad alle toekomstige ouders deze praktijk zeer zeker aan.
15 februari 2024
Alice Kranenburg

Zwangere

Gedurende de zwangerschap goed begeleid door Verloskundigen Dronten. Op 2 januari onder begeleiding van Sanne en Jasmijn mogen bevallen. Zij hebben goed geluisterd naar de wensen en door een goede en duidelijke communicatie wisten wij ook waar we aan toe waren. Goede nazorg gehad tijdens de kraamweek en 6 weken na de bevalling. De zorg van de assistentes Judith en Esther is ook super. Ze staan je graag en vriendelijk te woord en bij vragen kunnen ze je altijd helpen! Zij geven je een warm en welkom gevoel!
10 februari 2024
Ilona Kuiper

Zwangere

Hele fijne verloskundige!
16 januari 2024
Sabrina Huisman

Zwangere

Mega fijne praktijk met zeer kundige verloskundigen. Het persoonlijk contact, de betrokkenheid en nazorg van Sanne heb ik als zeer waardevol ervaren. Al met al een fantastisch team waar wij ontzettend blij mee zijn geweest.
11 januari 2024
Lisa

Zwangere

Hele fijne praktijk! De gehele zwangerschap hebben we goede begeleiding gehad en geen vraag was te gek.
15 december 2023
Anneke

Zwangere

Wat een fantastische praktijk! Het hele team is zo betrokken met je zwangerschap, maar ook erna. Ze denken mee en doen er alles aan om jou vertrouwen te geven in de zwangerschap en de bevalling.
2022
Hanneke

Zwangere

Tijdens 2 zwangerschappen begeleid door Verloskundige Dronten. Hierbij ook bij beide zwangerschappen meegedaan aan de Centering Pregnancy. Erg blij dat we mee hebben gedaan aan de CP.
2022
Cynthia

Zwangere

Wat een aanrader is verloskundige praktijk Dronten. Ze zijn super betrokken en staan altijd voor je klaar. Ze hebben mij super begeleid van het begin tot het eind. Ik zelf heb moeite met veranderingen" geen probleem" dan zorgen ze voor zoveel min mogelijk wisseling.
2022
Petra

Zwangere

Na een late overstap met 33w zwangerschap, voelde dit als een warm bad. Eindelijk de rust om van de zwangerschap te genieten. Er werd heel fijn met ons mee gedacht om te kijken hoe we onze ideale bad bevalling konden realiseren.
2018
Anton

Vader

Gewoonweg geweldige begeleiding gehad.
2017
Vorig
Volgende

Spreekuurlocaties

Wij hebben spreekuur in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

error: Beschermde content.
nl_NLNederlands