Maak kennis met ons team

In onze praktijk werkt een vast team van twee verloskundigen, ondersteund door waarneemsters en praktijkassistentes. Zij stellen zich hier graag aan jou voor.

Miranda

Verloskundige, echoscopiste, anticonceptie consulent en praktijkeigenaar

Met veel liefde en plezier heb ik al heel veel stellen begeleid en baby’s geboren zien worden. Ik geniet al vele jaren van de veelzijdigheid van het werk bij Verloskundigen Dronten en heb een schat aan ervaring. Ik voel me hier helemaal thuis en heb passie voor ons mooie vakgebied!

Als verloskundige hebben we een dynamisch beroep, omdat iedereen anders is. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode verloopt anders en dat maakt mijn werk als verloskundige ook zo leuk. Het is mijn taak om samen met jullie te kijken naar welke begeleiding jullie nodig hebben om vol vertrouwen de zwangerschap en bevalling te doorlopen. Wanneer wij de zorg afsluiten, hoop ik dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een bijzondere periode in jullie leven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Het is mijn taak om samen met jullie te kijken naar welke begeleiding jullie nodig hebben om vol vertrouwen de zwangerschap en bevalling te doorlopen.

Nicoline

Verloskundige, echoscopiste, anticonceptie consulent en praktijkeigenaar

Na het behalen van mijn verloskunde diploma in 1999 ben ik eerst als waarneemster werkzaam geweest in Schoonhoven. Samen met mijn man ben ik naar Dronten verhuisd en werk hier sinds 2001. Een hele tijd alweer en met veel plezier! De baby’s van toen zijn ondertussen al leerlingen op de middelbare school geworden, mooi om te zien. Zelf ben ik ook moeder geworden en geniet van mijn gezin.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is het contact met (aanstaande) ouders. Iedereen is verschillend en samen proberen we de zorg te vinden die als prettig en goed wordt ervaren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis jullie van dienst te kunnen zijn!

Iedereen is verschillend en samen proberen we de zorg te vinden die als prettig en goed wordt ervaren.

Irene

Waarnemend verloskundige, echoscopiste

Sinds januari 2019 ben ik het team van Verloskundige Dronten komen versterken, waar ik met veel plezier zwangerschappen en geboortes begeleid. Ik ondersteun het team tijdens vakanties, verlof en vrije dagen. De combinatie van het medisch handelen én persoonlijke betrokkenheid, tijdens de zwangerschap en geboorte, maakt verloskunde wat mij betreft het mooiste vak. Geen bevalling is hetzelfde en geen persoon is hetzelfde. Een passende begeleiding vinden staat voor mij centraal.

Een passende begeleiding vinden staat voor mij centraal.

Judith

Praktijkassistente
 

Als praktijkassistente ondersteun ik met veel plezier de verloskundigen tijdens de spreekuren. Na mijn opleiding tot doktersassistente heb ik bij een huisartsenpraktijk gewerkt en later bij de GG&GD Utrecht in de jeugdgezondheidszorg. Als vrijwilligster van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk gaf ik een aantal jaren voorlichting over borstvoeding.
Na een periode fulltime moederschap ben ik na de geboorte van onze jongste hier in de praktijk komen werken. Elke zwangere en haar zwangerschap is uniek. Ik ervaar het als waardevol om deze voor jullie zo bijzondere tijd mee te mogen maken. Oprechte betrokkenheid is voor mij vanzelfsprekend en dat hoop ik uit te stralen.

Ik ervaar het als waardevol om als assistente deze voor jullie zo bijzondere tijd mee te mogen maken.