Verloskundigen Dronten

Wij stellen ons graag aan je voor

Wanneer je zwanger bent, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de mensen die voor je gaan zorgen. Een goede band met je verloskundigen maakt echt een verschil in de manier waarop je jouw zwangerschap en bevalling ervaart. Onze verloskundigen begrijpen dit als geen ander. We zijn er niet alleen om voor je te zorgen, maar ook om je te leren kennen, om te begrijpen wat jou uniek maakt.

Daarom willen we je graag uitnodigen om meer te weten te komen over ons. Leer wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we in geloven. We geloven namelijk dat als jij ons beter kent, we een sterkere band kunnen opbouwen met jou en samen de best mogelijke zorg kunnen bieden die helemaal bij jou past.

Ons kleine team verloskundigen

Nicoline

Nicoline

Praktijkhouder, verloskundige, echoscopiste & anticonceptie

Na het behalen van mijn verloskunde diploma in 1999 ben ik eerst als waarneemster werkzaam geweest in Schoonhoven. Samen met mijn man ben ik naar Dronten verhuisd en werk hier sinds 2001. Een hele tijd alweer en met veel plezier! De baby’s van toen zijn ondertussen al leerlingen op de middelbare school geworden, mooi om te zien. Zelf ben ik ook moeder geworden en geniet van mijn gezin.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is het contact met (aanstaande) ouders. Iedereen is verschillend en samen proberen we de zorg te vinden die als prettig en goed wordt ervaren. Ik hoop met mijn enthousiasme en kennis jullie van dienst te kunnen zijn!

Miranda

Miranda

Praktijkhouder, verloskundige, echoscopiste & anticonceptie

Met veel liefde en plezier heb ik al heel veel stellen begeleid en baby’s geboren zien worden. Ik geniet al vele jaren van de veelzijdigheid van het werk bij Verloskundigen Dronten en heb een schat aan ervaring. Ik voel me hier helemaal thuis en heb passie voor ons mooie vakgebied!

Als verloskundige hebben we een dynamisch beroep, omdat iedereen anders is. Iedere zwangerschap, bevalling en kraamperiode verloopt anders en dat maakt mijn werk als verloskundige ook zo leuk. Het is mijn taak om samen met jullie te kijken naar welke begeleiding jullie nodig hebben om vol vertrouwen de zwangerschap en bevalling te doorlopen. Wanneer wij de zorg afsluiten, hoop ik dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een bijzondere periode in jullie leven. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Irene

Irene

Verloskundige & echoscopiste

Sinds januari 2019 ben ik het team van Verloskundigen Dronten komen versterken, waar ik met veel plezier zwangerschappen en geboortes begeleid. Ik ondersteun het team tijdens vakanties, verlof en vrije dagen. De combinatie van het medisch handelen én persoonlijke betrokkenheid, tijdens de zwangerschap en geboorte, maakt verloskunde wat mij betreft het mooiste vak. Geen bevalling is hetzelfde en geen persoon is hetzelfde. Een passende begeleiding vinden staat voor mij centraal.

Sanne

Sanne

Verloskundige

Mijn naam is Sanne en wat leuk dat ik jullie binnenkort mag gaan ontmoeten. Samen met mijn partner ben ik verhuisd van Brabant naar het gezellige Dronten. Vanaf oktober kun je mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en kraamvisites. Als verloskundige sta ik voor openheid en zal ik altijd eerlijk tegen je zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk om jou écht te horen, ook als je niet alles met woorden zegt. Ik sta bekend als een betrokken, warme verloskundige met nuchtere humor. Tijdens je zwangerschap zal ik naar je luisteren, je informatie geven waar je behoefte aan hebt en tijdens (maar ook na) de bevalling jouw steun en toeverlaat zijn. Misschien kies je wel voor een mooie badbevalling? Laten we er samen een mooie tijd van maken. Tot gauw!

Onze assistentes

Judith

Judith

Als praktijkassistente ondersteun ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier de verloskundigen tijdens de spreekuren.
Ook ben ik co-begeleider bij de Centering Pregnancy groepen. Elke zwangere en haar zwangerschap is uniek.
Ik ervaar het als waardevol om deze voor jullie zo bijzondere tijd mee te mogen maken.
Oprechte betrokkenheid is voor mij vanzelfsprekend en dat hoop ik ook uit te stralen.

Esther

Esther

Met veel plezier maak ik deel uit van team Verloskundigen Dronten. Als praktijkassistente ondersteun ik de verloskundigen bij het spreekuur en houd ik mij bezig met administratieve taken. Daarnaast zijn wij als praktijkassistentes vaak het eerste aanspreekpunt, telefonisch maar ook wanneer je voor je afspraak naar de praktijk komt.
Samen met het team hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze voor jullie zo bijzondere periode.