Verloskundigen Dronten

Wij stellen ons graag aan je voor

Verloskundigen Dronten

Wanneer je zwanger bent, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de mensen die voor je gaan zorgen. Een goede band met je verloskundigen maakt echt een verschil in de manier waarop je jouw zwangerschap en bevalling ervaart. Onze verloskundigen begrijpen dit als geen ander. We zijn er niet alleen om voor je te zorgen, maar ook om je te leren kennen, om te begrijpen wat jou uniek maakt.

Daarom willen we je graag uitnodigen om meer te weten te komen over ons. Leer wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we in geloven. We geloven namelijk dat als jij ons beter kent, we een sterkere band kunnen opbouwen met jou en samen de best mogelijke zorg kunnen bieden die helemaal bij jou past.

Ons kleine team verloskundigen

Verloskundige Sanne

Sanne

Praktijkhouder & verloskundige

Mijn naam is Sanne, verloskundige en praktijkhouder van Verloskundigen Dronten. Een aantal van jullie hebben mij al leren kennen de afgelopen maanden, omdat ik al even werkzaam ben in deze mooie praktijk voordat ik de kans kreeg om de praktijk over te mogen nemen. Natuurlijk kijk ik er ook enorm naar uit om jullie te ontmoeten als ik dat nog niet heb gedaan! Ik heb er heel bewust voor gekozen om deze fijne kleinschalige verloskundigenpraktijk over te nemen en sta ook helemaal achter de zorg zoals deze wordt gegeven: ik ben van mening dat je alleen de best mogelijke zorg kunt bieden als je je zwangeren en partners écht kent. Het is namelijk belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij als zorgverlener, maar ook dat jullie altijd bij mij terecht kunnen voor jullie gevoel. Dat kan alleen als je ook echt weet wie er belt, zodat je niet steeds opnieuw je verhaal hoeft te doen. Daarom zie je bij ons in de praktijk nooit meer dan 4 gezichten, dat is wel zo fijn toch? Mocht ik je nog niet hebben leren kennen, kijk er enorm naar uit om jullie te mogen leren kennen. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking! Natuurlijk vertel ik hieronder nog iets meer over mijzelf:

Ik ben 29 jaar, geboren en getogen in Amersfoort. Een aantal jaar geleden verhuisde ik voor de liefde naar Brabant. Toen de kans voorbij kwam om een praktijk over te nemen in Dronten, twijfelde ik geen moment of ik zou gaan verhuizen. Mijn partner stond volledig achter mijn droom en zo verlieten wij het gezellige Brabant voor het mooie Dronten. 

Als verloskundige streef ik naar openheid en eerlijkheid. Ik ben er om jou echt te begrijpen, zelfs als niet alles in woorden is uit te drukken. Mensen zeggen over mij dat ik een betrokken en warme verloskundige ben, met een flinke dosis nuchtere humor. Tijdens je zwangerschap zal ik met aandacht naar je luisteren, je voorzien van de benodigde informatie en tijdens (maar natuurlijk ook na) de bevalling zal ik er zijn als jouw steun en toeverlaat. Misschien overwegen jullie wel een prachtige badbevalling? Laten we samen een mooie tijd tegemoet gaan. Tot snel!

Tijdens het spreekuur of de dienst kunnen jullie ook Jasmijn tegenkomen. Jasmijn is geboren in Zeeland, maar staat zo achter onze werkwijze van een kleinschalige verloskundigenpraktijk dat zij speciaal naar Flevoland is gekomen. Jasmijn is een verloskundige in hart en nieren en zal zich altijd voor jullie wensen inzetten. Hieronder stelt Jasmijn zichzelf voor:

Jasmijn

Verloskundige

“Hoi allemaal, mijn naam is Jasmijn en vol trots mag ik zeggen dat ik vanaf januari 2024 deel mag uitmaken van verloskundigenpraktijk Verloskundigen Dronten! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te leren kennen en er samen een mooie tijd van te maken. Iedere vrouw, iedere zwangerschap en iedere bevalling is uniek. Ik vind het belangrijk om hier als verloskundige in de begeleiding ook rekening mee te houden. Ik wil jullie graag begeleiden op een manier die bij jullie past. Mijn doel is om er samen met jullie een mooie ervaring van te maken, zodat jullie vol vertrouwen en liefde aan dit bijzondere nieuwe hoofdstuk kunnen beginnen. Veel liefs en hopelijk tot snel!” – Jasmijn

Omdat wij regelmatig bijscholingen volgen of soms eens een dagje vrij zijn, starten binnenkort twee lieve collega verloskundigen: Nomy en Lieke. Hieronder stellen Nomy en Lieke zich vast voor:

Nomy

Verloskundige

“Lieve zwangeren en partners, mijn naam is Nomy en met veel plezier mag ik binnenkort het team komen versterken van Verloskundigen Dronten. Ik heb er ongelofelijk veel zin in! Wat jullie van mij als verloskundige kunnen verwachten is dat ik een open en eerlijk persoon ben, ik bied graag een luisterend oor en ik sta in voor een passende persoonlijke begeleiding, want geen enkele zwangerschap en bevalling is hetzelfde. Mijn doel is ervoor zorgen dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooie zwangerschap/bevalling en dat jullie met een gerust hart kunnen beginnen aan een nieuwe fase in jullie leven. Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen ontmoeten!” – Nomy

Lieke

Verloskundige

“Hallo allemaal! Mijn naam is Lieke en ik kom uit Deventer. Ik verheug mij er op om in deze warme en kleinschalige verloskundigenpraktijk te komen werken vanaf de zomer. Ik ben ontzettend trots dat ik deel uit mag maken van dit zorgzame team en dat ik jullie mag begeleiden tijdens deze bijzondere periode. Als verloskundige is mijn focus om jullie zwangerschap en bevalling zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen en ik streef ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden. Ik vind persoonlijke zorg en vertrouwen ontzettend belangrijk en ik ben hier om echt naar jullie te luisteren. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als er vragen zijn of als er iets is waarover je wilt praten. Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen en deze bijzondere reis samen met jullie te maken! Hopelijk tot snel” – Lieke

 

Anna - Verloskundigen Dronten

Anna

Verloskundige

Hallo lieve vrouwen en partners.
Mijn naam is Anna. Ik mag mijzelf nu een aantal jaren verloskundige noemen en ben twee jaren werkzaam geweest in Zwitserland, waar ik mij mocht inzetten als verloskundige waarbij ik regelmatig 2 tot 3 bevallingen per dag deed. Ik ben een gezellig, eerlijke en sympathische verloskundige met een liefde voor het vak.

Elke zwangerschap is voor mij uniek en bijzonder en ik vind het daarom ook belangrijk om een luisterend oor te bieden en de nodige zorg en informatie te geven die aansluit bij de vragen en de wensen van jullie. Ik begeleid en ondersteun jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en in het kraambed op een manier die echt bij jullie past. Ik verheug me erop om jullie te leren kennen, tot snel!

Verloskundigen PuurBegin - Noémi

Noémi

Verloskundige & Echoscopiste

Graag stel ik mij even voor aan jullie. Mijn naam is Noémi, 27 jaar en inmiddels mag ik mij al 5 jaar verloskundige noemen. Sinds 2 jaar ben ik ook werkzaam als echoscopiste. Het is erg leuk en mooi om echo’s te mogen maken als toevoeging op het vak. 
In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker buiten te zijn, te rommelen in onze pluktuin of te zeilen op het Ketelmeer, waar onze zeilboot ligt. 
Ik kijk ernaar uit om als echoscopiste bij Verloskundigen Dronten te werken. Misschien tot snel!
nl_NLNederlands