Verloskundigen Dronten

Wie Zijn Wij?

Wat leuk dat je graag wat meer wil weten over ons. Natuurlijk vertellen wij graag wat meer over wie de gezichten achter de verloskundigenpraktijk in Dronten zijn. Je gaat ons namelijk veel tegenkomen in de komende maanden, dus wel zo fijn als je ons alvast een beetje kent, toch?

Kleinschalig en Persoonlijk

Wat ons onderscheidt, is onze kleinschalige aanpak. Iedereen is bekend in onze praktijk, wat zorgt voor een warme en vertrouwde omgeving. U kunt rekenen op persoonlijk contact met zowel de verloskundigen als assistentes, die altijd klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in elke fase van uw gezondheids- en zwangerschapsreis.

Sanne

Waarom Kiezen voor Verloskundigenpraktijk Dronten?

  • Meer dan 50 jaar ervaring: Onze verloskundigen zijn hoog opgeleid en hebben samen meer dan een halve eeuw ervaring in het veld.
  • Uitgebreide Diensten: Van kinderwensgesprekken tot anticonceptie, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al uw behoeften te voldoen.
  • Kleinschalig en Persoonlijk: Bij ons bent u geen nummer. Onze kleinschalige aanpak zorgt voor een persoonlijke en intieme ervaring.
  • Centrale Locaties: Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar vanuit Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Oost-Lelystad en Kampen.
nl_NLNederlands