Kinderwens

Als je een kinderwens hebt, betekent dit dat jullie toe zijn aan een nieuwe en spannende fase in jullie leven. In deze fase gaan er veel dingen veranderen. Het is belangrijk je daar zo goed mogelijk op voor te bereiden om zo je zwangerschap en de gezondheid van de baby de beste start te geven. Kleine aanpassingen in je levensstijl kunnen er al voor zorgen dat je zo gezond mogelijk zwanger wordt en bepaalde complicaties of ziektes kunnen worden voorkomen.

Adviezen en tips bij een kinderwens

Jullie zijn bij ons van harte welkom wanneer je een kinderwens hebt. Tijdens een kinderwensconsult zullen we jullie vragen stellen, zodat we onze levensstijl adviezen zo specifiek mogelijk kunnen maken. Daarnaast vertellen we hoe jullie de kans op een spontane zwangerschap zo groot mogelijk maken. Ook geven we algemene informatie en praktische tips over gezond leven en de organisatie rondom zwangerschap en ouderschap.

Positief effect van een kinderwensconsult

We vinden het ontzettend mooi als een kinderwensconsult leidt tot een positieve zwangerschapstest en de geboorte van een kindje. Dat een kinderwensconsult echt helpt, blijkt uit onderzoek. Stellen die voor de zwangerschap een kinderwensconsult hebben gehad, zijn sneller zwanger en hun kind heeft een gezondere start. Wij dragen heel graag bij aan dat positieve effect.